Dit is de Bestseller Top 60 van week 21 in 2024

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de top 10 van week 21 in 2024.

Een nieuwe nummer 1 deze week, maar niet een nieuw boek. Dit boek stond in december vorig jaar al voor het eerst in de lijst, maar heeft nooit de top 10 gehaald. Vorige week stond dit boek zelfs nog op plek 55 in de Bestseller 60. We hebben het over ‘Ik kom hier nog op terug’ van Rob van Essen. Waarom dit boek nu ineens zo hard gestegen is, dat weten we niet.

Maar dat is niet alles. Er zijn deze week maar liefst vijf nieuwe boeken in de lijst terecht gekomen. De eerste vier daarvan staan op plaats twee tot en met vijf. De vijfde is te vinden op plaats 8.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (55) Rob van Essen – Ik kom hier nog op terug
  2. (-) Lale Gül – Ik ben vrij
  3. (-) Leslie Keijzer – Mama huilt harder
  4. (-) Tim ’S Jongers – Armoede uitgelegd aan mensen met geld
  5. (-) Ron Fresen & Wilma Borgman – Het raadsel Rutte
  6. (7) Teun van de Keuken – De mens is een plofkip
  7. (1) Suzanne Vermeer – Bloemeneiland
  8. (-) Harlan Coben – Terugkeer
  9. (4) Anya Niewierra – De Camino
  10. (3) Nicci French – Stemmen in het duister

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen