Loop mee met de avondvierdaagse

Foto: Afbeelding van Daniel Reche via Pixabay

Van dinsdag 28 tot en met vrijdag 31 mei kun je in Middelharnis en Sommelsdijk weer meedoen met de Avondvierdaagse.

De organisatie ligt in handen van Stichting Hart van Goeree-Overflakkee. Zij doen dit samen met de Oranjevereniging Middelharnis/Sommelsdijk, de dorpsraad en de Koninklijke Wandel Bond Nederland. Net als voorgaande jaren is er elke avond een route van 3, 5 en 10 kilometer te bewandelen.

Maar er is dit jaar ook iets nieuws. Je kunt de route via een QR-code ook op je telefoon zetten. Zo kun je de route volgen vanaf je eigen telefoon.

Aanmelden

Om mee te wandelen is het belangrijk dat je je inschrijft. Dat kan via de website van Stichting Hart van Goeree-Overflakkee. Verenigingen, scholen en andere groepen kunnen zich daar via een speciaal formulier aanmelden. Lukt het niet om je online in te schrijven? Dan kan dat ook nog op dinsdagavond 28 mei voor de start op het Diekhuusplein in Middelharis. Dat kan vanaf 18.15 uur en om 18.45 uur start elke avond de wandeling.

Kun je één avond niet meelopen? Geen probleem, je krijgt nog steeds de officiële medaille. Op de laatste avond wordt iedereen rond 20.00 uur feestelijk onthaald op het Diekhuusplein.

Vrijwilligers

Natuurlijk kan dit niet georganiseerd worden zonder de hulp van vrijwilligers. Dus wil en kan je een paar uurtjes of een avond helpen? Stuur een mailtje naar [email protected], alle hulp is welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen