Dit is de Bestseller Top 60 van week 17 in 2024

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de top 10 van week 17 in 2024.

Van de top 3 van vorige week is er nog maar één boek achtergebleven in de top 10 van deze week. Dat is het boek ‘Stemmen in het duister’ van Nicci French. Die is op plek 3 blijven staan deze week. Maar dus wel met twee nieuwe binnenkomers op de eerste en tweede plaats. Die eerste plaats is voor advocate Inez Weski en haarboek ‘Het geluid van stilte’. De tweede plaats is voor ‘Mila en de magische dromenvanger’ van Djamila en Daniëlle Bakhuis.

Dan is er nog een derde nieuwe binnenkomer en die vormt de hekkensluiter van de top 10 van deze week. Het boek ‘Drugsbaron’ van Vico Olling is te vinden op plaats 10. Verder is ook het boek ‘Omringd door idioten’ van Thomas Erikson weer terug in de top 10 te vinden. Deze staat op plaats 8 vergeleken met plaats 12 vorige week.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Inez Weski – Het geluid van de stilte
  2. (-) Djamila en Daniëlle Bakhuis – Mila en de magische dromenvanger
  3. (3) Nicci French – Stemmen in het duister
  4. (5) Rutger Bregman – Morele ambitie
  5. (9) Anya Niewierra – De Camino
  6. (7) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes logeren bij tante Taart
  7. (6) Tom van de Keuken – De mens is een plofkip
  8. (12) Thomas Erikson – Omringd door idioten
  9. (4) Jill Mansell – Een dag om nooit te vergeten
  10. (-) Vico Olling – Drugsbaron

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen