Dromer nu officieel te koop

Foto: Sam Fish

Het was een drukte van jewelste in de bibliotheek van Middelharnis vrijdagavond 16 september.

Schrijfster Saskia Maaskant, geboren in Zeeland maar woont inmiddels al jaren in Sommelsdijk, presenteerde daar namelijk haar laatste nieuwe boek; Dromer. Een boek waarin iedereen in een hokje wordt geplaatst, maar wat nou als je daar niet inpast?

“Mensen zijn vanavond van ver gekomen voor de presentatie”, vertelt Saskia. “Ik zie Groningen, Breda, Den Haag en zelfs België. Ik voel me ontzettend vereerd dat jullie hier allemaal voor mij naartoe gekomen zijn”.

Presentatie
Bij binnenkomst moest je al meteen kiezen of je een denker, doener, dromer of beslisser was. Na die keuze kreeg je een button en moest je op een aangewezen plaats gaan zitten; doeners bij doeners, dromers bij de dromers, denkers bij de denkers en de beslissers vooraan.

LEES OOK: Dansen voor KiKa

De boekpresentatie zelf ging ook aan de hand van hokjes. Ze vertelde iets over zichzelf, ze vroeg wie zich allemaal in een hokje had laten stoppen door op een aangewezen plaats te gaan zitten (bijna iedereen), en er werd voorgelezen. Dichter, jeugdauteur, schrijfdocent, maar vooral schrijfzus Hilde van Cauteren las de opening van het boek voor. “Wat doe je dat toch prachtig”, aldus Saskia. Waarna Saskia zelf ook nog twee stukken voorlas om iedereen kennis te laten maken met de andere twee hoofdpersonen; Mila en William.

Dromer
Aan het einde van de avond kon iedereen een boek kopen en deze laten signeren, wat ook zeker werd gedaan. Jij kan Dromer nu zelf ook kopen. Het boek is online en bij de Bruna te koop voor € 15,99 en in alle bibliotheeklocaties op Goeree-Overflakkee. Het is een echte aanrader voor liefhebbers van de Divergent serie.

Reacties