Dit is de Bestseller Top 60 van week 16 in 2024

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de top 10 van week 16 in 2024.

Er staan deze week maar liefst zes nieuwe binnenkomers in de top 10 van de Bestseller 60. Dat begint ook al meteen op nummer 1 met het boek ‘Afvallen zonder bullshit’ van Lot Beukers. Ook op plaats 2 staat een nieuwe binnenkomer. Dat is het boek ‘In onze tijd’ van Tim Fransen. En ook nummer 4 is een nieuwe binnenkomer. Daar vind je het boek ‘Een dag om nooit te vergeten’ van schrijfster Jill Mansell.

Dan in de tweede helft van de top 10 staan er nog drie nieuwe binnenkomers. Op nummer 6 is dat Tom van de Keuken met het boek ‘De mens is een plofkip’. Gevolgd door ‘Terschelling’ van Linda van Rijn op plek 8. En de hekkensluiter van deze week is het boek ‘De jongen die van de wereld hield’ van Tjibbe Veldkamp en Mark Janssen.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Lot Beukers – Afvallen zonder bullshit
  2. (-) Tim Fransen – In onze tijd
  3. (2) Nicci French – Stemmen in het duister
  4. (-) Jill Mansell – Een dag om nooit te vergeten
  5. (3) Rutger Bregman – Morele ambitie
  6. (-) Tom van de Keuken – De mens is een plofkip
  7. (1) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes logeren bij tante Taart
  8. (-) Linda van Rijn – Terschelling
  9. (5) Anya Niewierra – De Camino
  10. (-) Tjibbe Veldkamp en Mark Janssen – De jongen die van de wereld hield

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen