Dit is de Bestseller Top 60 van week 13 in 2024

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de top 10 van week 13 in 2024.

De top 10 van deze week begint best saai. De eerste vier boeken staan nog op precies dezelfde plek als vorige week. Maar dan zijn de boeken die vorige week op plaats 7 en 8 stonden ineens gestegen naar plaats 5 en 6, in dezelfde volgorde. Het boek ‘Eén raam, geen sleutel’ van Jussi Adler-Olsen is twee plekken gedald.

En dan komen de echte veranderingen. Op plaats 8 vinden we deze week namelijk een nieuwe binnenkomer. Dat is het boek ‘Wat de gek ervoor geeft’ van Alex van Keulen. Plaatsen 9 en 10 worden ingenomen door twee stijgers. Deze boeken vielen vorige week net buiten de top 10, maar zijn er nu weer terug in te vinden.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Rutger Bregman – Morele ambitie
  2. (2) Bart Chabot – Ooievaarsblues
  3. (3) Anya Niewierra – De Camino
  4. (4) Jan Brokken – De ontdekking van Holland
  5. (7) Huib Modderkolk – Dit wil je écht niet weten
  6. (8) Murat Isik – In de mist van Golden Gate Park
  7. (5) Jussi Adler-Olsen – Eén raam, geen sleutel
  8. (-) Alex van Keulen – Wat de gek ervoor geeft
  9. (13) Simone van der Vlugt – Bloedlijn
  10. (19) Sacha Bronwasser – Luister

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen