Dit is de Bestseller Top 60 van week 11 in 2024

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de top 10 van week 11 in 2024.

We hebben deze week een volledig nieuwe top 3 van de Bestseller 60. De nieuwe aanvoerder van de lijst is Corina Bomann met haar boek ‘Ochtendgloren’. Die wordt op de hielen gezeten door ‘Dit wil je écht weten’ van Huib Modderkolk. En ‘Eén raam, geen sleutel’ van Jussi Adler-Olsen maakt de top 3 van deze week af.

En ook de hekkensluiter van deze week is een nieuwe binnenkomer. Op plaats 10 vind je het boek ‘Cryptomanie’ van Zeke Faux.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Corina Bomann – Ochtendgloren
  2. (-) Huib Modderkolk – Dit wil je écht weten
  3. (-) Jussi Adler-Olsen – Eén raam, geen sleutel
  4. (3) Anya Niewierra – De Camino
  5. (2) Michael Pilarzcyk – Design Your Own Life
  6. (5) Ray Klaassens – Groeipijn
  7. (8) Thomas Erikson – Omringd door idioten
  8. (6) Murat Isik – In de mist van Golden Gate Park
  9. (7) Rutger Vink & Thomas van Grinsven – Het moppenboek van Rutger, Thomas en Paco
  10. (-) Zeke Faux – Cryptomanie

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen