Dit is de Bestseller Top 60 van week 6 in 2024

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de top 10 van week 6 in 2024.

De nummer 1 van vorige week houdt goed vast aan de toppositie. Dat is de mini-editie van ‘Help! Een verrassing!’ van Miriam Bos. Ook de versie met knuffel staat nog steeds in de lijst, dat is de hekkensluiter van de top 10 deze week. Verder bestaat de top 3 deze week uit klimmers. De nummer 2 is ingenomen door het populaire boek ‘De Camino’ van Anya Niewierra. En de nummer 3 staat op naam van Ray Klaassens, dat is het boek ‘Groeipijn’. Die stond vorige week nog op plek 11, net buiten de top 10 dus.

Maar we hebben dus ook een nieuwe binnenkomer, die is te vinden op plaats 5 in de lijst. Dat is het boek ‘Crescent City 3: Huis van vuur en schaduw’ van schrijfster Sarah J. Maas.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Miriam Bos – Help! Een verrassing! (mini-editie)
  2. (4) Anya Niewierra – De Camino
  3. (11) Ray Klaassens – Groeipijn
  4. (10) Thomas Erikson – Omringd door idioten
  5. (-) Sarah J. Maas – Crescent City 3: Huis van vuur en schaduw
  6. (2) Peter Römer – Baantjer. De Cock en de kus des doods
  7. (8) Suzanne Vermeer – Sneeuwstorm
  8. (7) Rinke Verkerk – Het hele dorp wist het
  9. (6) Lukas Spee – Het aanzien van 2023
  10. (5) Miriam Bos – Help! Een verrassing! (editie met knuffel)

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen