Go Pink in JAC Middelharnis

Foto: Pixabay

LHBT-belangenorganisatie Stichting Gay op Flakkee en Poppodium Jailhouse slaan de handen ineen.

De twee stichtingen hebben namelijk hét heterovriendelijke LHBT+-feest van Goeree-Overflakkee georganiseerd; GO Pink. Een feest waar iedereen welkom is, welk geslacht of geaardheid dan ook. Een feest met alleen maar liefde! “Na al die onheil van vorig jaar wordt het tijd dat we met zijn allen laten zien dat Flakkee van iedereen houdt en dat iedereen 100% zich zelf mag zijn. En wat is een betere manier dan een feestje? Dat wisten wij ook niet, dus komt er gewoon een feest. Een super feest wel te verstaan!”, aldus de organisatie.

Het feestje vindt plaats op zaterdag 10 september in het JAC aan de Molenweg in Middelharnis. De entree bedraagt € 5,- per persoon, waarvan er in de toekomst nog meer feestjes georganiseerd zullen worden voor LHBT’s op het eiland.

House Of Heels
Bij een goed homofeest horen drags! En dan kun je natuurlijk niet anders dan het enige draghouse met Flakkeese roots uitnodigen! Dus wordt GO Pink gehosted door niemand minder dan House of Heels! Met 4 dragqueens en 1 dragking transformeert House of Heels ieder feestje, receptie of Flakkeese verjaardag in een extravagante sensuele glitterpolonaise van uitbundige zelf-expressie en schaamteloos vermaak.

House of Heels is klaar voor Flakkee! Maar is Flakkee klaar voor House of Heels?!

House of Heels

Reacties