KiKa-dag in Sluishaven

Foto: Sam Fish

Op zaterdag 27 augustus staat Paviljoen Sluishaven geheel in het teken van KiKa.

Tijdens deze KiKa-dag staan de kinderen centraal. Zij mogen dan een rondje rijden met de vrachtwagens, ze krijgen drinken, eten en heel veel lekkers en er zijn genoeg leuke dingen om te doen. Zo zijn er springkussens en ze kunnen zich laten schminken.

Het belooft een dagvullend programma te worden met RIB-varen, helikoptervluchten, springkussens en modelbouwers. Het Flakkees Piratenkoor zal in de middag een aantal optredens verzorgen en in de middag is het Repair CafĂ© aanwezig. De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue, reserveren daarvoor kan via 0187 – 63 94 18 of [email protected].

LEES OOK: Nachtmarkt in Sommelsdijk

Daarnaast is er ook voor iedereen een braderie met genoeg leuke kraampjes en er is een palingrookwedstrijd. Voor beide zijn er ook nog plekken vrij. Wil jij graag spullen verkopen bij een kraampje, of meedoen met de palingrookwedstrijd? Stuur dan even een e-mail naar [email protected].

De KiKa-dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats bij Paviljoen Sluishaven aan de Mariadijk 2 in Ooltgensplaat. Paviljoen Sluishaven ligt aan de oostkant van Goeree-Overflakkee direct aan het Volkerak. Bij de Galathese Haven bevindt zich het Paviljoen met het mooiste uitzicht van heel Goeree-Overflakkee. Eigenaar Hans Bal van Paviljoen Sluishaven heeft de haven een nieuwe impuls gegeven en vorig jaar zijn er nieuwe steigers aangelegd.

Reacties