Rondleiding langs de Romeinen

Foto: Streekmuseum Goeree-Overflakkee

Heb je altijd al meer willen weten over de Romeinen? Dan is deze tentoonstelling in het Streekmuseum iets voor jou!

Bezoek het museum nu onder begeleiding van een deskundige gids. Die zal je meer kunnen vertellen over de achtergronden en betekenissen van de tentoongestelde voorwerpen. Zo beleef je de tentoonstelling nog intenser en kun je alle vragen stellen die er in je opkomen.

De rondleidingen vinden plaats op vrijdagmiddag 29 december en vrijdagmiddag 5 januari. Beide starten wanneer het museum open gaat, om 13.30 uur. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via de website van het Streekmuseum. De rondleiding kost 5 euro per persoon, dit is exclusief de entree voor het Streekmuseum. Wel zit er een kopje koffie of thee bij. Neem dus vooral je museumjaarkaart mee of bestel de tickets met de Eilandpas.

De rondleidingen worden gegeven door Annet van Leersum-Jentink. Zij is vrijwilliger bij het Streekmuseum en de historische vereniging De Motte. Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt. Dit is een unieke kans om de tentoonstelling nog meer te waarderen en te genieten van de Romeinse geschiedenis van Goeree! Het museum is dagelijks geopend van woensdag tot en met zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur. De expositie is tot 17 februari te zien in het Streekmuseum in de Kerkstraat van Sommelsdijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen