Dit is de Bestseller Top 60 van week 50 in 2023

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 50 in 2023.

De lijst is deze week niet heel veel veranderd. De top 3 heeft slechts één verandering en dat is dat het boek ‘Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?’ deze week naar de derde plaats is gestegen. En het boek ‘Mindf*ck Challenges’ van Victor Mids en Oscar Verpoort heeft haar vijfde plaats van vorige week ingenomen. Die twee zijn dus gewisseld.

Ook zijn er twee stijgers in de top 10 van de Bestseller 60 te vinden deze week. Op plaats 7 en 8 staan twee boeken die vorige week net buiten de top 10 vielen. Dat zijn ‘De reis van de wijze kat’ van James Norbury en ‘Omdenken op het werk’ van Berthold Gunster.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Peter R. de Vries & Royce de Vries – Ik beloof je dat ik honderd word
  2. (2) Anya Niewierra – De Camino
  3. (5) Francine Oomen – Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?
  4. (6) Thomas Erikson – Omringd door idioten
  5. (3) Victor Mids & Oscar Verpoort – Mindf*ck Challenges
  6. (7) Terry Hayes – Het jaar van de sprinkhaan
  7. (11) James Norbury – De reis van de wijze kat
  8. (13) Berthold Gunster – Omdenken op het werk
  9. (10) Tommy Wieringa – Nirwana
  10. (4) Rutger Vink & Thomas van Grinsven – Het pretpark

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen