Camerettenfinalisten komen naar Houten Kaap

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

Voor het eerst komen de drie finalisten van het Cameretten Festival 2023 naar strandtheater Houten Kaap in Ouddorp. En wel op zaterdag 16 december.

De finalisten trekken langs theaters en poppodia in het hele land om hun prijswinnende voorstelling te spelen. Hilarische grappen, herkenbare typetjes, ongemakkelijke sketches en muzikale juweeltjes. Tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. Alsof je een rondreis maakt met de leukste, nieuwe cabaretiers en stand-up comedians als jouw reisleiders.

Laat je verrassen door het kersverse cabarettalent van Cameretten. En jij kunt voortaan zeggen: “Ik was er als eerste bij voordat ze stadions uitverkochten.”

Cameretten

Cameretten ontdekt sinds 1966 de echte cabaretparels van de Nederlandse podia. En misschien denk je dat je niemand kent die hier ooit aan mee heeft gedaan. Maar dat is écht niet waar. Brigitte Kaandorp, Plien en Bianca, Theo Maassen, Richard Groenendijk, Ronald Goedemondt, Daniël Arends, Jandino Asporaat, René van Meurs, Patrick Laureij, Alex Ploeg, Janneke de Bijl, Andries Tunru en vele anderen. Zij gingen allemaal de huidige finalisten van het festival voor.

Vorige maand was de grote finale van het Cameretten Festival. De winnaar van Cameretten 2023 is BRO’s. Strandtheater Houten Kaap is een van de eerste theaters waar de finalisten langs trekken met hun tour. De drie finalisten staan op zaterdag 16 december in de Houten Kaap. De voorstelling begint om 20.30 uur. Kaarten voor Cameretten koop je online via houtenkaap.nl. Wees er snel bij, want het is bijna uitverkocht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen