Dit is de Bestseller Top 60 van week 48 in 2023

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 48 in 2023.

De Bestseller 60 van deze week heeft een gloednieuwe nummer 1. Dat is namelijk het boek ‘Ik beloof je dat ik honderd word’ van Royce en Peter R. de Vries. Het boek is deze week nieuw binnengekomen in de lijst en staat dus meteen helemaal bovenaan.

De rest van de top 10 is redelijk hetzelfde gebleven. De meeste boeken staan zelfs nog op dezelfde plaats als vorige week. Richting het einde van de top 10 is er echter nog een stijger te vinden. Op plaats 9 staat het boek ‘De Zoete Zusjes gaan verhuizen’ van Hanneke de Zoete. Dat boek stond vorige week nog op plaats 13.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Peter R. de Vries & Royce de Vries – Ik beloof je dat ik honderd word
  2. (2) Rutger Vink & Thomas van Grinsven – Het pretpark
  3. (1) Anya Niewierra – De Camino
  4. (4) Francine Oomen – Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?
  5. (5) Victor Mids & Oscar Verpoort – Mindf*ck Challenges
  6. (6) Dav Pilkey – Dog Man: Alle honds aan dek
  7. (2) Terry Hayes – Het jaar van de sprinkhaan
  8. (9) Thomas Erikson – Omringd door idioten
  9. (13) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes gaan verhuizen
  10. (7) Menno de Galan – Ajax in crisis

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen