Blogactie Jouw Marktkraam Ouddorp

Foto: Jouw Marktkraam Ouddorp

Jouw Marktkraam Ouddorp is nog maar net gestart, maar blijkt nu al een succes te zijn voor zowel huurders van kramen als de vele kopers die elke dag in de winkel te vinden zijn.

Een van de grotere problemen van de huidige consumptiemaatschappij is de grote hoeveelheid afval. Na gebruik van producten hebben we de neiging om ze weg te gooien. Oplossing daarvoor is natuurlijk recyclen! Heb je ook teveel spullen die je niet zomaar weg wilt gooien? Bij Jouw Marktkraam krijgen deze spullen een tweede kans! Inmiddels zijn er ruim dertig winkels van deze keten in Nederland. Onlangs startte er een ludieke actie voor bloggers en vloggers. Maak nu kans op 3 weken lang het avontuur aan te gaan met je mini-shop.

Meedoen is eenvoudig. Deel je kanaal en wie weet start jij je minishop bij Jouw Marktkraam, maak tevens ook kans op de JMK Blog Award! Doe mee! Schrijf je blogs of maak je vlogs en heb je passie voor leuke, unieke spullen? Deel je kanaal met ons op social media: reageer op de posts op Facebook, Instagram of Twitter met #JMKblog. Doe dat vóór 15 augustus 2016.

LEES OOK: Winnaars fotowedstrijd Havendag bekend!

Selectieronde
Zit je bij de selectie van een drietal bloggers/vloggers? Dan mag je gratis je kraam inrichten bij een Jouw Marktkraam filiaal in jouw omgeving en gedurende drie weken in september het avontuur aangaan met je mini-shop. We volgen die weken hoe jij het inrichten van je kraam ervaart, hoe je je mini-shop draaiende houdt, maar vooral ook wat je ervaart binnen Jouw Marktkraam. Of je nu over trends op het gebied van tweedehands spullen blogt, liever over duurzaamheid filmt of vanuit ondernemersmentaliteit te werk gaat, dat is aan jou.

JMK Blog Award
Begin oktober beoordelen we de blogs. Is jouw blog of vlog de winnende? Dan win je de JMK Blog Award! Je wordt op de landelijke online kanalen van Jouw Marktkraam Nederland vermeld met een link naar jouw kanaal. Naast alle gratis aandacht win je bovendien de nieuwe musthave: de wearable camera Narrative Clip 2 t.w.v. € 229,- Alle informatie en voorbeelden ter inspiratie zijn te vinden op: www.jouwmarktkraamouddorp.nl/blogactie

Reacties