Dit is de Bestseller Top 60 van week 45 in 2023

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 45 in 2023.

Opnieuw een stortvloed aan nieuwe binnenkomers deze week. Alleen al in de top 10 zijn er vier nieuwe boeken binnengekomen en er zijn twee boeken terug van weggeweest. Van de vier nieuwe binnenkomers staat het hoogste nieuwe boek ook meteen op de eerste plek. Dat is het boek ‘Choosing me’ van Kelly Weekers. Op twee staat ook een nieuwe binnenkomer; ‘Pien laat haar eten zien – vol. 2’ van Pien Wekking. Op plaats 4 is het boek ‘Is het voor een cijfer?’ van Johannes Visser nieuw binnengekomen. En de laatste nieuwe binnenkomer is te vinden op de zesde plek. Dat is het boek ‘Traden doe je zo!’ van Chris Janssens en Berry Vrolijk.

De twee stijgers staan op plaats 7 en 9. Die eerste is het boek ‘De perfecte storm’ van Jan Rotmans. Die stond vorige week nog op de veertigste plek in de Bestseller 60 en is dus flink gestegen deze week. En op plaats 9 vindt je ‘Nirwana’ van Tommy Wieringa. Deze stond vorige week op plek 12.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Kelly Weekers – Choosing me
  2. (-) Pien Wekking – Pien laat haar eten zien – vol. 2
  3. (2) Francine Oomen – Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?
  4. (-) Johannes Visser – Is het voor een cijfer?
  5. (4) Rutger Vink & Thomas van Grinsven – Het pretpark
  6. (-) Chris Janssens & Berry Vrolijk – Traden doe je zo!
  7. (40) Jan Rotmans – De perfecte storm
  8. (6) Özcan Akyol – Afslag 23
  9. (12) Tommy Wieringa – Nirwana
  10. (9) Thomas Erikson – Omringd door idioten

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen