Twee dagen feest met Koningsdag Oranjepop

Foto: Dick van der Veer

Oranjepop in Dirksland is met Koningsdag traditiegetrouw een geweldig feest. Maar dit jaar wordt dat uitgebreid met Koningsnacht!

Jawel, twee feestjes op dezelfde locatie met Koningsdag. Op vrijdag 26 april kun je vanaf 18.00 uur helemaal uit je dak gaan tijdens de Oranjenacht. Dit moet toch wel de gezelligste kroegavond van de regio zijn. Het begint met een vrijmibo en daarna barst het feest los.

Deze vrijdag zijn er optredens van De Wannebiezz, Drukwerk, FeestDJRuud en niemand minder dan Gerard Joling. En dan is het feest nog niet afgelopen!

Oranjepop gaat op Koningsdag gewoon verder met het feest. Dan opent het terrein om 13.00 uur haar deuren voor een gezellig feestje. Er zijn dan optredens van Prins S. en de Geit, Mell & Vintage Future, Waylon, Bouke & The ELVISmatters band, STARMAN David Bowie Tribute en natuurlijk kunnen de Dirty Daddies niet ontbreken.

Kaartjes 

De kaartverkoop start op 11 november om 11.00 uur op de website van Oranjepop Dirksland. Een vrijdagkaart kost 24 euro, voor de zaterdag betaal je 34 euro en wil je beide dagen? Dan betaal je 54 euro per kaartje. Let op, aan het begin van de verkoop is er een beperkte hoeveelheid aan ‘Vroege vogel kaartjes’ beschikbaar. Voor elk soort kaartje betaal je dan 4 euro minder. Op is op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen