Viering 5 jaar Zonnebloem afdeling Goeree-Overflakkee

Foto: PR De Zonnebloem Goeree-Overflakkee

Groot feest in de Grutterswei in Oude-Tonge. Daar werd het eerste lustrum van de Zonnebloem Goeree-Overflakkee gevierd.

Vijf jaar geleden is de eilandelijke afdeling opgericht na samenvoeging van de afdelingen Oostflakkee en Westflakkee. Deze mijlpijl mocht niet onopgemerkt voorbij gaan en dus was een feestje op zijn plek. De vrijwilligers hebben er een mooie middag van gemaakt met een optreden van Duo Voci.

De gasten konden geheel kosteloos het feestje komen vieren. En dat werd ook zeker gedaan. Meer dan honderd gasten en vrijwilligers waren aanwezig. Het begon allemaal met een welkomstwoord van voorzitter Aart van der Velden. Daarna was het aan de dames van Duo Voci om een spetterend optreden te geven.

Met hun enthousiasme wisten ze de hele zaal mee te krijgen. Een repertoire met voor iedereen wat wils. Van Elvis naar Duitse klassiekers en dan weer terug naar Sinatra. Bij ‘Let’s twist again’ gingen de voetjes van de vloer en wie dat niet kon swingde in de stoel. Een geweldig optreden met een verdiende staande ovatie aan het einde.

Afscheid

Deze middag had niet georganiseerd kunnen worden zonder de sponsoren en vrijwilligers. Zij zijn onmisbaar om de activiteiten te organiseren. Er werd deze middag helaas afscheid genomen van gewaardeerde vrijwilliger Hennie van Elten. Ze is genoodzaakt om wegens gezondheidsredenen te stoppen. Haar enthousiasme en betrokkenheid zal worden gemist.

De Zonnebloem

De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke handicap. Jong en oud. Wie je ook bent en wat je ook graag doet. Wil je mensen leren kennen met wie het klikt? Wil je eropuit om te doen wat je leuk vindt? Eens een keer mee op vakantie? Of ken je iemand met een fysieke beperking die dat graag zou willen? Neem dan contact op via telefoonnummer 06 38 92 74 56 of stuur een email naar [email protected]. De vrijwilligers kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

De Zonnebloem is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan de activiteiten die ze organiseren om mensen met een lichamelijke beperking een fijne ervaring te geven? Neem dan contact op via bovenstaande gegevens.

Meer informatie over De Zonnebloem is te vinden op hun website en Facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen