De Climate Comedy Night komt naar het eiland

Foto: Klimaatstichting HIER

De gemeente nodigt iedereen uit voor de Climate Comedy Night Goeree-Overflakkee. Dit vindt plaats op woensdag 29 november.

Voor de organisatie slaat de gemeente de handen ineen met Coöperatie Deltawind en Klimaatstichting HIER. De avond vindt plaats in Recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk en het belooft een ontzettend leuke avond te worden. Een avond vol stand-up comedy met onder andere cabaretiers Martijn Kardol en Katinka Polderman. Met zijn energie en humor praat cabaretier Wouter Monden de avond aan elkaar.

Voorafgaand aan de optredens is er een informatiemarkt over duurzaamheid.

Duurzame toekomst

We zijn op weg naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin op ons eiland steeds minder energie wordt verbruikt. De energie die nodig is, wordt gewonnen uit schone, duurzame energiebronnen. En een toekomst waarin we ons aanpassen aan veranderingen in het weer, zoals droge periodes en hevige buien.

Deze overgang raakt ons allemaal: jong en oud, huiseigenaar en huurder, ondernemer en maatschappelijke organisatie. De gemeente wil je graag laten zien dat we samen iets kunnen doen om deze uitdagingen aan te gaan. De Climate Comedy Night biedt een luchtige kijk op deze complexe uitdaging.

Informatiemarkt

Daarom is er ook een informatiemarkt voorafgaand aan de grappen en grollen. De toegang tot deze markt, in de Staver in Sommelsdijk, is gratis voor alle bezoekers. Hier kun je informatie vinden en inspiratie opdoen om zelf (nog) duurzamer te gaan leven. Tijdens de markt presenteren verschillende organisaties hun bijdrage aan duurzaamheid op Goeree-Overflakkee. Denk hierbij aan Woningcorporatie Oost West Wonen, Coöperatie Deltawind, Eco-schools en de gemeente Goeree-Overflakkee.

Ze nodigen jou, je vrienden en familie van harte uit om de informatiemarkt en de Climate Comedy Night Goeree-Overflakkee bij te wonen.

Mis het niet

De informatiemarkt duurt van 18.00 tot 20.00 uur. Aansluitend is de comedyavond die duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Reserveer nu jouw kaartje voor de Climate Comedy Night Goeree-Overflakkee. Dat kan via de website. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor 15 euro per stuk. Mis deze kans voor een leuke en inspirerende avond niet! Voor meer informatie over het evenement, de line-up en hoe je kaartjes kunt kopen ga je naar de website van HIER.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen