Drie cabaretiers try-outen in Houten Kaap

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

Zaterdag 7 oktober is het tijd voor iets nieuws in Strandtheater Houten Kaap; TRYO, oftewel een trio van cabaret try-outs.

Het is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaretacts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Deze voorstelling heeft veel weg van de bekende en drukbezochte comedy nights met verschillende comedians. Maar het is toch net even anders. Als theater is het belangrijk om artiesten een podium te geven om hun shows te oefenen, te try-outen dus.

Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. TRYO is iedere voorstelling anders, elke show een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van cabaretfestivals en gevestigde namen. De avond wordt gepresenteerd door Tom Montfrooy (finalist Cameretten 2015). Hij neemt het publiek mee in het try-out proces. De namen de drie cabaretiers op deze avond zijn: Kai Bodewitz (juryprijs ASCF 2022) Selma Visscher (finaliste Cameretten 2022) en Arjan Kleton. Alle drie hebben ze prijzen gewonnen op diverse cabaretfestivals.

Wees erbij

Kom je een avondje naar TRYO in Strandtheater Houten Kaap dan ben je misschien wel getuigen van het begin van een glansrijke carrière van een super talentvolle cabaretier. Tenslotte zijn alle grote namen ooit zo begonnen, met try-outen in verschillende theaters om te ervaren welke grappen aanslaan bij het publiek. Dus zorg dat je in de zaal zit bij TRYO, zaterdag 7 oktober om 20.30 uur. Kaarten koop je gemakkelijk online via houtenkaap.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen