Dit is de Bestseller Top 60 van week 37 in 2023

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 37 in 2023.

We hebben een nieuwe nummer 1 voor de Bestseller 60 van deze week. En dat is ook meteen een nieuwe binnenkomer. Het gaat om het boek ‘Holly’ van Stephen King. De rest van de top 3 is deze week hetzelfde gebleven.

Deze week zijn er ook twee goede stijgers in de lijst te vinden. De eerste staat al meteen op de vierde plek. Dat is het boek ‘Juice’ van Heleen van Royen. Haar boek stond vorige week nog op plaats 35 in de Bestseller 60. En één plek lager stond het boek ‘De vluchteling, de grenswacht en de rijke Jood’ van Arnon Grunberg. Dat boek is deze week te vinden op plek 7.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Stephen King – Holly
  2. (2) Adriaan van Dis – Naar zachtheid en een warm omhelzen
  3. (3) Pieter Omtzigt – Een nieuw sociaal contract
  4. (35) Heleen van Royen – Juice
  5. (4) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes gaan verhuizen
  6. (6) Thomas Erikson – Omringd door idioten
  7. (34) Arnon Grunberg – De vluchteling, de grenswacht en de rijke Jood
  8. (7) M.J. Arlidge – Oog om oog
  9. (9) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  10. (10) Michael Pilarczyk – Master Your Mindset

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen