Theaterprogramma najaar Strandtheater Houten Kaap

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

Na de drukte van de zomer is het weer tijd voor het najaarsprogramma in Strandtheater Houten Kaap.

De eerste kindervoorstelling WALvis van Katiuscia Principato is te zien op zondag 17 november om 11.00 uur. Deze voorstelling is voor kinderen van 2 tot 7 jaar. Het is een muzikale en interactieve kindervoorstelling over de vriendschap tussen een walvis en een mens. Eerder speelde dit gezelschap de voorstellingen ‘Knofje’, ‘Ezel en beer’, ‘Geitje’ en ‘Ssst, de tijger slaapt’.

Maar ook daarvoor is het al genieten geblazen. Op dinsdag 17 oktober staat de leuke voorstelling van Sjaki en Jopie op het programma. Aansluitend is er het kinderboekenweekfeest, georganiseerd door de bibliotheek.

Herfstvakantie

Verder staan er voor de herfstvakantie weer leuke dingen op het programma. Denk aan pompoenen uithollen, familiebingo, familiepubquiz, schminken, chocoworkshop en houtbewerkingsworkshop. Daarnaast is er ook nog de grote Ouddorp Duin Sportdag in samenwerking met het sportteam van de gemeente. En met Halloween komt er weer een grote spooktocht.

Volwassenen

Ook zijn er weer mooie voorstellingen en activiteiten voor volwassen in het najaar. Zo is er iedere maand de pubquiz, met in november een speciale editie: ‘90/’00 Pubquiz. Een avond vol hilariteit, spanning en nostalgie. Op zaterdag 7 oktober is er TRYO, een cabaretshow met wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van cabaretfestivals en gevestigde namen die bij TRYO komen try-outen voor hun nieuwe voorstelling.

Op 4 november komt Iris Rulkens naar het theater met haar show Hier is Iris Live (try-out). Ze werd bekend met haar hilarische typetjes en perfecte imitaties op Instagram. Tegenwoordig schittert ze ook in het theater. En hoe?! Iris blijkt ongekend populair, want de kaarten zijn al bijna uitverkocht.

In december sluit de Houten Kaap met een topper af: de Camaretten Finalisten Tour. De drie finalisten trekken na de landelijke finale langs theaters, poppodia en cultuurcentra om hun (prijswinnende) voorstelling aan het publiek te tonen. Zo komen ze ook langs in Ouddorp met ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen. Tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. Kaarten voor alle voorstellingen en activiteiten koop je gemakkelijk online houtenkaap.nl.

Cookieinstellingen