Dit is de Bestseller Top 60 van week 32 in 2023

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 32 in 2023.

Deze week een nieuwe nummer 1 voor de Bestseller 60. Dat is het boek ‘Baantjer. De Cock en het kind van de rekening’ van schrijver Peter Römer. Dit boek staat deze week voor het eerst in de lijst en ook meteen helemaal bovenaan. Nummer 2 Karin Slaughter is wel op twee blijven staan. Daarmee is de nummer 1 van vorige week, het boek ‘De Vallei’ van Suzanne Vermeer, op de derde plek terecht gekomen.

Verder is er niet heel veel veranderd aan de lijst. De top 10 is weer een beetje gehusseld. Maar er is ook een kleine stijger. Zo staat het boek ‘De Camino’ van schrijfster Anya Niewierra deze week op plek 7. Vorige week was dat boek nog te vinden op de twaalfde plek.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Peter Römer – Baantjer. De Cock en het kind van de rekening
  2. (2) Karin Slaughter – Na die nacht
  3. (1) Suzanne Vermeer – De vallei
  4. (7) Thomas Erikson – Omringd door idioten
  5. (3) Lucinda Riley & Harry Whittaker – De Zeven Zussen. Atlas
  6. (4) Saskia Noort – De Nazaten
  7. (12) Anya Niewierra – De Camino
  8. (6) Esther Verhoef – Alter ego
  9. (10) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  10. (5) Charlotte Labee – Jouw krachtige brein

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen