Tweede editie Houten Aap KinderMuziekFestival

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

Op donderdag 17 augustus houdt Ouddorp Duin het tweede Houten Aap Kindermuziekfestival.

‘s Middags en ‘s avonds kunnen kinderen zingen, dansen, rocken, trommelen, knutselen, schminken, lekker eten en drinken. Dat programma start al om 14.00 uur met de Meezingdisco. De DJ nodigt iedereen uit om naar voren te komen en een van de drie felbegeerde plekken te kiezen om uit volle borst mee te kunnen zingen.

Bollo komt langs voor de allerkleinsten om 16.00 uur. En daarna om 16.30 uur zullen De Vuilnismannen een gave show geven waarbij ze trommelen op rommel. Na de demonstratie gaan ze met het publiek gezamenlijk trommelen en daarmee een hele vette show neerzetten. Om 18.00 uur kan iedereen meedoen met de Muziekbingo. De dag wordt om 19.00 uur afgesloten met de gaafste Kinder-Rockband van Nederland: de Hippe Gasten.

Het programma wordt afgewisseld met leuke straattheateracts, een silent disco en de kinderdisco.

Meer te doen

Maar er is veel meer te doen. Naast alle muziek kan je ook zelf pizza’s bakken, een muziekinstrument knutselen, schminken, glittertattoos zetten, hairwraps laten zetten en eendjes vangen. En natuurlijk is er een bar, foodtruck, popcorn, ijsjes, snoepjes, wafels en nog veel meer. Betalen doe je heel gemakkelijk met je stempelkaart!

Kijk voor meer info op de website van Strandtheater Houten Kaap.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen