Pop-up camping en Open Winddag

Foto: Pixabay

Op 18 juni doet Windpark Battenoert in Nieuwe-Tonge mee aan de landelijke Open Winddag.

Een unieke kans voor iedereen om een kijkje te komen nemen en met eigen ogen te zien hoe duurzame energie wordt opgewekt. Bovendien kan er de nacht tevoren worden geslapen bij de windturbines.

Tijdens de Open Winddag krijgt het publiek niet alleen uitleg over hoe een windmolen werkt en hoeveel duurzame energie windmolens opleveren, maar kan ook met een Virtual Reality-bril zien hoe Windpark Krammer er in de nabije toekomst uit komt te zien. Iedereen kan Windpark Battenoert op 18 juni bezoeken van 11:00 tot 15:00 uur. De locatie is de Blaakweg in Nieuwe-Tonge.

LEES OOK: Nationale Citymarketing Troffee voor Goeree-Overflakkee

In de nacht van vrijdag 17 op 18 juni is het mogelijk te kamperen op een pop-up camping bij windpark Battenoert. Er is plaats voor circa 25 kleine tentjes. Tenten kunnen worden opgezet vanaf 19.00 uur en rond 21.00 begint de muziek bij een gezellig kampvuurtje.

Campingbezoekers wordt gevraagd bij te dragen aan de gezelligheid en een lekker hapje en drankje mee te nemen om te delen. Deltawind zorgt voor ontbijt, een toiletwagen, drinkwater (geen douches), brandblusser, prullenbakken, marshmallows en een duurzaam bandje. De volgende ochtend breken we op tijd op, want dan is het Open Winddag bij het windpark.

Wil je overnachten op windpark Battenoert? Meld je dan snel aan via [email protected] onder vermelding van het aantal personen en het aantal tenten. Toewijzing op volgorde van binnenkomst, leden van Deltawind hebben voorrang.

Reacties