Geweldige editie voor Havenconcert Muziekweekend

Foto: Havenconcert Goedereede

Vooraf leek het een onmogelijke opgave, maar het is de organisatie gelukt. Het Havenconcert Muziekweekend heeft het succes van vorig jaar geëvenaard.

Bijna 1500 bezoekers hebben het hele weekend genoten van het muzikale evenement aan de haven van Goedereede. Dat begon op vrijdagochtend met ruim 300 kinderen. Zij waren getuigen van een concert het van vrolijke duo Beth&Flo. Zij lieten de kinderen horen wat je allemaal met een piano kunt doen. Op aangeven van de kinderen vertelden zij muzikale verhalen met onder meer haaien, eenhoorns en regenbogen. Daarmee wisten ze de 8- en 9-jarigen maar liefst 45 minuten te boeien.

’s Avonds was datzelfde podium open voor het muzikale talen van Goeree-Overflakkee. En dat talent is enorm, zo bleek wel deze avond. Het publiek heeft genoten van prachtige viool- en pianomuziek. Maar ook van Nederlandstalige popliedjes en zelfs enkele aria’s uit de opera. En dat was nog niet alles, behalve zang was er namelijk ook dans. De leerlingen van Gwendolyn Dance & Entertainment openden de avond met een spetterende dansshow.

Hoogtepunt

En hoe geweldig die vrijdag ook is, het hoogtepunt blijft toch altijd het Havenconcert op de zaterdag. Vanaf een rustig welkom door het veelzijdige muzikale talent Danny Yellow werd er opgebouwd naar een spectaculaire Rock ‘n Roll show door The Bentleys. Ook de uitvoering van Koninklijke Fanfare Apollo, met een prachtige bugelsolo en zang van Amber van Opijnen, was een lust voor oog en oor. Het surprise optreden van mystery guest René van Kooten tijdens de Freddie Mercury tribute door Bernd van den Bos was de kers op de taart van deze fantastische avond.

De organisatie kijkt dan ook met trots terug op dit weekend en dankt alle sponsoren, de lokale horeca, de Gemeente Goedereede en natuurlijk het fantastische publiek voor deze geweldige editie van het Havenconcert Muziekweekend.

Havenconcert Goedereede Junio Havenconcert Goedereede REne van Kooten Havenconcert Goedereede open podium

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen