Waterspeeldag in de haven van Middelharnis

Foto: PR Stichting Hart van Goeree-Overflakkee

Op zaterdag 1 juli is er een spetterende waterspeeldag in en rond de haven van Middelharnis. Dat belooft een feestje te worden!

De organisatie van de dag ligt in handen van de stichting Hart van Goeree-Overflakkee. Zij doen dit samen met Watersportvereniging Flacquee en Oranje Vereniging Middelharnis/Sommelsdijk. Langs de haven worden deze dag diverse attracties opgesteld, maar ook in de haven is er genoeg te doen. Zo zijn er springkussens, een mega zandbak en je kunt een glittertattoo laten zetten. En in het water kun je suppen, er is een loopmat, een watertrampoline en je kunt rollen over het water in een waterrol.

Aan de ouders is natuurlijk ook gedacht. Zij kunnen heerlijk een terrasje pakken aan de haven of natuurlijk winkelen op D’n Diek.

Meer informatie

Dit alles moet natuurlijk wel veilig gebeuren. De leden van de watersportvereniging en meerdere duikers waarborgen de veiligheid van de kinderen. Zij letten extra op bij de activiteiten in het water. De waterspeeldag duurt van 11.00 tot 15.30 uur en wordt afgesloten met een schuimparty. Deelnemen aan de waterspeeldag kan al voor 4 euro per persoon.

Overigens is er vanaf donderdag al van alles te beleven in de haven van Middelharnis. Op donderdagavond is het namelijk tijd voor Musica Nautica van Sempre Crescendo. Op vrijdagavond verzorgen diverse artiesten een jazzavond. En op zaterdagavond is er livemuziek van Aymar Torres en zijn band.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen