Dit is de Bestseller Top 60 van week 23 in 2023

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 23 in 2023.

Voor de vierde week op rij is het slot van de Zeven Zussen te vinden op de eerste plaats van de Bestseller 60. En ook ‘Alkibiades’ van Ilja Leonard Pfeijffer behoudt deze week zijn positie op de tweede plaats. De top 3 wordt afgesloten door een behoorlijke stijger. ‘De terugkeer van Mia’ van schrijver Samuel Bjørk stond vorige week nog op plek 31.

Op de vierde plaats vinden we een nieuwe binnenkomer deze week. Het boek ‘Flow’ van Mark Tuitert is deze week nieuw binnengekomen in de lijst.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Lucinda Riley & Harry Whittaker – De Zeven Zussen. Atlas
  2. (2) Ilja Leonard Pfeijffer – Alkibiades
  3. (31) Samuel Bjørk – De terugkeer van Mia
  4. (-) Mark Tuitert – Flow
  5. (4) Roxanne van Iperen – Dat beloof ik
  6. (6) Karin Smirnoff – Millennium: De schreeuw van de zeearend
  7. (3) Caroline Tensen – Het verboden woord
  8. (10) Jan Dijkgraaf – Maxime
  9. (5) Hendrik Groen – Groeten uit Benidorm
  10. (7) Esther Verhoef – Alter ego

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen