De pubquiz is weer terug in Houten Kaap

Foto: Pixabay; Gerd Altmann

Terug van weggeweest: de Pubquiz in Strandtheater Houten Kaap. Ga met je team de strijd aan in verschillende rondes.

De Houten Kaap Pubquiz vindt plaats op zaterdag 15 april. Speciaal in de schoolvakanties passen ze de pupquiz aan, dan wordt het een Familiequiz (12+). Je kan dan samen met familie of vrienden strijden om de titel.

Een pubquiz is een quiz afkomstig uit Engeland, waar mensen in de pub in teamverband tegen elkaar strijden. Inmiddels is de quiz al jaren razend populair in veel verschillende cafés en theaters in Nederland. In een pubquiz strijden teams, van 2-6 personen, tegen elkaar in acht verschillende rondes. Elke ronde bestaat uit tien vragen en heeft te maken met een thema. Denk bijvoorbeeld aan de geschiedenisronde, de muziekronde, de sportronde en meer bekende rondes.

Maar er zijn ook heel verrassende rondes, zoals logo’s raden, reclametunes, tekenfilmfiguren, BN’ers en nog veel meer. Als je naar een pubquiz komt weet je nooit welke ronde je krijgt en dat zorgt naast de nodige spanning ook voor veel hilariteit. Dus bij deze supergezellige quiz gaat het niet om IQ, maar meer om weetjes.

Meedoen

Stel snel je team samen en kom de pubquiz in de Houten Kaap uitproberen. Dat kan op zaterdag 15 april om 20.30 uur of op zaterdag 6 mei met de hele familie voor de Familiequiz. Kaarten koop je gemakkelijk online via houtenkaap.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen