Dit is de Bestseller Top 60 van week 14 in 2023

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 14 in 2023.

De lijst wordt deze week nog steeds aangevoerd door ‘Karsu’s Kitchen’ van zangeres Karsu. Maar de nummer 2, 3 en 4 zijn deze week gevuld met gloednieuwe binnenkomers. Dat begint met ‘Alter ego’ van Esther Verhoef op de tweede plek. Op plek 3 staat net als op plek 1 een kookboek. Dat is ‘Smokey Goodness BBQ Snack Attack’ van Jord Althuizen. En de derde nieuwe binnenkomer staat op de vierde plaats van de Bestseller 60. Dat is het boek ‘Maxime’ van Jan Dijkgraaf.

Naast deze drie nieuwe binnenkomers is de lijst vooral gehusseld. En terug van weggeweest is het boek ‘Master your mindset’ van Michael Pilarczyk. Die stond vorige week op de elfde plek en dus net buiten de top 10.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Karsu – Karsu’s Kitchen
  2. (-) Esther Verhoef – Alter ego
  3. (-) Jord Althuizen – Smokey Goodness BBQ Snack Attack
  4. (-) Jan Dijkgraaf – Maxime
  5. (2) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes moppenboek 2
  6. (4) Harlan Coben – Levenslang
  7. (5) Thomas Erikson – Omringd door idioten
  8. (8) Dirk de Wachter – Vertroosting
  9. (3) Sander de Hosson & Els Quaegebeur – Leven toevoegen aan de dagen
  10. (11) Michael Pilarczyk – Master your mindset

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen