Ouddorp Duin organiseert Start Seizoen Feest

Foto: PR Ouddorp Duin

Ouddorp Duin viert op zaterdag 8 april het begin van het nieuwe seizoen. En jij kunt meedoen aan dit grote feest!

Het hele jaar door is er een hoop te doen bij Ouddorp Duin. Op zaterdag 8 april kun je proeven aan al die leuke activiteiten. Deze worden georganiseerd door Houten Kaap, Natural High en Strand Resort Ouddorp Duin. Ook is er veel lekkers te halen. Met een stempelkaart van 10 euro per persoon kun je werkelijk alles proberen! Vanaf 11.00 uur kun je je inschrijven voor verschillende outdooractiviteiten. Denk aan boogschieten, lasergame, archerytag, powerkiten of surfskaten. Heb je de stempelkaart gekocht? Dan kun je deze dag ook met korting een fiets of step huren voor op de pumptrack. Ben je meer van het mini golf? Dan is dat uiteraard ook een optie!

Verder zijn er de hele dag op het plein en in de zaal van Strandtheater Houten Kaap diverse activiteiten. Zo kun je je laten schminken en glittertattoos en hairwraps laten zetten. Ook is er een bubbelplein en kun je stoepkrijten en pony rijden. In het Houten Aap Kidscafé kan je met Lego spelen, knutselen, tekenen of spelletjes doen. En vanaf 12.00 uur start er in de zaal van het theater het Mee-speel-circus.

Lekkers

Op het plein is het druk met de foodtruck van Restaurant Bij Marc, met onder andere churros en friet. Ook zijn er popcorn, borrelplankjes en poffertjes van de Houten Kaap en donuts van de SPAR. Met je stempelkaart in de hand kan je kiezen welk lekkers je wil! Verder kun je de hele dag plaatjes aanvragen bij de Platenbus en lekker dansen op het plein. Speciaal voor de kleintjes eindigt de dag met een kinderdisco om 16.30 uur.

Kijk voor het hele programma en meer informatie op de website van Ouddorp Duin of hou de Facebookpagina van Ouddorp Duin in de gaten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen