Dit is de Bestseller Top 60 van week 11 in 2023

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 11 in 2023.

In totaal vier nieuwe binnenkomers in de Bestseller 60 top 10 van deze week. Drie daarvan vormen de top 3! De nieuwe nummer één is het boek ‘Karsu’s Kitchen’ van Karsu. In dit boek deelt de zangeres 75 van haar favoriete gerechten uit de Turkse keuken. De nummer 2 van deze week is weggelegd voor het boek ‘Boto Banja’ van Raoul de Jong. En de hekkensluiter van de top 3 is het boek ‘Leven toevoegen aan de dagen’ van Sander de Hosson en Els Quaegebeur.

De vierde nieuwe binnenkomer is te vinden op de vijfde plek. Dit is het boek ‘Vernietigen’ van Michel Houellebecq.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Karsu – Karsu’s Kitchen
  2. (-) Raoul de Jong – Boto Banja
  3. (-) Sander de Hosson & Els Quaegebeur – Leven toevoegen aan de dagen
  4. (1) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes moppenboek 2
  5. (-) Michel Houellebecq – Vernietigen
  6. (2) Dai Carter – Mentale Kracht
  7. (4) Camilla Läckberg – Koekoeksjong
  8. (6) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  9. (5) Thomas Erikson – Omringd door idioten
  10. (3) Corina Bomann – Waldfriede. Lichtpunt

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Cookieinstellingen