Dit is de Bestseller Top 60 van week 10 in 2023

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 10 in 2023.

Er zijn deze week maar liefst 3 nieuwe binnenkomers te vinden in de top 10 van de Bestseller 60. En die staan ook allemaal hoog in de lijst. De nieuwe binnenkomers zijn te vinden op de plaatsen 1, 2 en 4!

Daarmee hebben we dus een nieuwe nummer 1 deze week. Die is weggelegd voor de altijd populaire Zoete Zusjes met hun tweede moppenboek. Zij worden opgevolgd door het boek ‘Mentale Kracht’ van Dai Carter. En op 4 staat ‘Koekoeksjong’ van Camilla Läckberg. De nummer 1 van vorige week was ‘Waldfriede. Lichtpunt’ van Corina Bomann. Dit boek staat deze week op de derde plaats in de top 10.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes moppenboek 2
  2. (-) Dai Carter – Mentale Kracht
  3. (1) Corina Bomann – Waldfriede. Lichtpunt
  4. (-) Camilla Läckberg – Koekoeksjong
  5. (6) Thomas Erikson – Omringd door idioten
  6. (4) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  7. (2) Thierry Baudet – De Gideonsbende
  8. (5) Andy Griffiths & Terry Denton – De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen
  9. (3) Maxim Februari – Doe zelf normaal
  10. (8) Michael Pilarczyk – Master Your Mindset

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Cookieinstellingen