Inloopmiddagen voor jongeren bij het JAC

Foto: PR Stichting ZIJN Jongerenwerk

Jongerenwerk houdt de komende maanden op dinsdag en woensdag inloopmiddagen voor groep 8-leerlingen en brugklassers.

De middagen worden gehouden in het JAC, het Jongeren Activiteiten Centrum in Middelharnis. Vanaf 14.00 uur kunnen kinderen er knutselen, bakken, spelletjes doen, poolen, gamen en een VR-bril uitproberen. Maar het wordt er vooral heel gezellig met wat drinken en iets lekkers. Dus gezellig kletsen kan natuurlijk ook gewoon.

Op de donderdag en vrijdag zijn alle jongeren van 13 tot 18 jaar van harte welkom. De zaterdag is speciaal voor de jongeren van 16 jaar en ouder.

Jongerenwerk

ZIJN Jongerenwerk is een onderdeel van welzijnsorganisatie Stichting ZIJN. De jongerenwerkers bieden de jongeren van ons eiland een leuke en veilige plek. Zij kunnen daar zichzelf zijn en verder ontwikkelen. Ze maken op een zo laagdrempelig en gelijkwaardig mogelijk niveau contact met jongeren. Het doel hiervan is om jongeren in een veilige omgeving de ruimte te geven om hun verhaal te doen.

Het is ook een plek om te leren en talenten en kwaliteiten verder te ontwikkelen. Instrumenten die ZIJN Jongerenwerk hiervoor inzet zijn divers. Denk aan inloopmiddagen bij het jongerencentrum. Maar ook coaching, ambulant werken, sport en spel op locaties, workshops en cursussen gericht op bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling (al dan niet in samenwerking met scholen).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen