Maak jij dé coverfoto voor Waterpoort Werkt?

Foto: Afbeelding van John Miller via Pixabay

Sinds enkele jaren is er het toeristisch informatieboekje ‘Waterpoort Werkt’. Voor de editie van dit jaar is echter nog een coverfoto nodig.

De boekjes zijn elk jaar te vinden bij diverse ondernemers, bibliotheken en informatiepunten. Dit allemaal natuurlijk binnen het Waterpoortgebied waar ook Goeree-Overflakkee bij hoort. In dit boekje heeft elke gemeente eigen pagina’s met informatie over wat de gemeente te bieden heeft.

Sinds een paar jaar wordt de inwoners van het Waterpoortgebied gevraagd om bij te dragen. Dit kan heel simpel door het aanleveren van foto’s.

Oproep

Ook voor dit jaar staat die oproep er. Voor de editie van 2023 worden namelijk nog diverse foto’s gezocht, waaronder de coverfoto. Heb jij de perfecte foto gemaakt in het Waterpoortgebied met als thema water, natuur of erfgoed? Stuur deze dan naar [email protected]. Wie weet schittert jouw foto dan op de cover van maar liefst 8000 boekjes.

De foto moet voorzien zijn van de locatie en plaatsnaam en er mogen geen gezichten in beeld zijn. Het verzoek is om de foto’s te verzenden via WeTransfer. Dat is gratis en heel simpel en het zorgt ervoor dat de kwaliteit van de foto behouden blijft.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen