Dit is de Bestseller Top 60 van week 3 in 2023

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 3 in 2023.

Er staat deze week een nieuw boek op de eerste plek van de Bestseller 60. Het is waarschijnlijk al te raden welk boek dat is, want al bijna een week gaat het over niets anders. Het is natuurlijk het boek ‘Reserve’ van de Britse Prins Harry. In dit boek opent hij de deur naar zijn privéleven en doet hij bijzondere onthullingen.

Ook de nummer twee van deze week is nieuw. Op die plek is het boek ‘Het aanzien van 2022’ te vinden van Han van Bree. Elk jaar brengt hij een overzicht uit van het vervlogen jaar. Twaalf maanden aan wereldnieuws op een directe en humoristische manier.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Prins Harry – Reserve
  2. (-) Han van Bree – Het aanzien van 2022
  3. (2) Charlotte Labee – Overprikkeld brein
  4. (3) Dirk de Wachter – Vertroostingen
  5. (6) Michael Pilarczyk – Master your mindset
  6. (4) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  7. (8) Thomas Erikson – Omringd door idioten
  8. (7) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  9. (5) Israël van Dorsten – Wij waren, ik ben
  10. (9) Kluun – Help, ik heb een puber!

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen