Kerstboom Diekhuusplein weer prachtig verlicht

Foto: Sam Fish

Al een tijdje staat er een gigantische kerstboom op het Diekhuusplein. Echter brandden er tot woensdagavond 21 december geen lichtjes in.

Door Sam Fish

Deze lampjes zijn op woensdagavond prachtig gaan branden. En dat gebeurde niet zomaar. Het was de eer aan Bodine Godrie uit Stad aan ’t Haringvliet. Zij heeft een heftig jaar achter de rug en mocht daarom wat verlichting brengen op het eiland. Het hele feest werd muzikaal omlijst door de Sing it! Sisters.

Wensboom

De wensboom is al meerdere jaren te vinden op het Diekhuusplein. Eerdere jaren werd er geld mee opgehaald voor de stichting Vrienden van Carmen. Dit jaar gebeurde dat niet. Het initiatief voor de boom kwam dit jaar van Marianne Kievit en Loes van Zanten. Marianne is de moeder van Carmen, voor wie de stichting is opgericht. En Loes vond de boom al jaren een geweldig idee en besloot dit jaar te helpen met de organisatie.

Versieringen

De boom is niet alleen versierd met de prachtige lampjes. Mensen kunnen er ook een wensbal inhangen. Deze zijn gratis af te halen bij Barbara’s Hairfashion, Ever Jeans, Omoda en BODACIOUS op D’n Diek in Middelharnis. Op de bal kun je een wens schrijven voor jezelf of een ander. Of misschien een mooie herinnering die je met iemand hebt gedeeld.

Het hele geheel is in ieder geval prachtig om te zien. “Het was een zeer geslaagde avond,” laat Daaf Kievit weten. Hij is de oprichter van de stichting Vrienden van Carmen. “De sfeer was mooi en het was een prachtig moment toen de lichtjes werden een stoken. Ik moest lachen, maar zat vol emoties. Het was heel mooi.”

De boom is tot vrijdag 30 december te bewonderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen