Gezellige signeermiddag met schrijfster Daniëlle Disser

Foto: Sam Fish

Op zaterdagmiddag 3 december was ’t hét perfecte moment om de Sinterklaas- en kerstinkopen te doen. Zeker als je een gesigneerd boek op de kop wilde tikken!

Door Sam Fish

Schrijfster Daniëlle Disser uit Hellevoetsluis was aanwezig bij boekhandel Dekker & Van Esbroek in Middelharnis. Daar kwam ze een middag op bezoek om haar debuutthriller ‘Volmaakte Onschuld’ te signeren. En dat werd goed ontvangen. Er zijn veel boeken gesigneerd en verkocht. “Ik moet vaker naar Middelharnis komen,” liet Daniëlle weten. “Het is hier altijd heel gezellig! Ik kom altijd leuke mensen tegen als ik hier ben.”

Volmaakte Onschuld

In ‘Volmaakte onschuld’ zijn Mark en Julia gelukkig getrouwd. Ze werken hard aan hun carrières. Als Mark promotie krijgt verhuist het stel samen met hun 7-jarige dochter naar de andere kant van het land. Voor Julia is het echter meer dan een verhuizing. Het is een vlucht, ver weg van haar stalker. Wanneer Julia burn-outverschijnselen krijgt en ook haar stalker opnieuw opduikt, stapelen gebeurtenissen zich in een raptempo op. Hun leven neemt een onvoorspelbare wending.

Pas als ze ternauwernood aan de dood ontsnapt, durft Julia de waarheid onder ogen te zien. Hoe ver kan iemand gaan om zijn doel te bereiken? En welk duister geheim mag nooit aan het licht komen?

Deel 1

‘Volmaakte Onschuld’ is deel één van een trilogie. Waarin de spanning je helemaal meesleept in het verhaal en een onverwachte wending je alles laat overdenken. Het boek wordt dan ook goed ontvangen door het publiek. “Ik ben inmiddels halverwege met het tweede boek,” laat Disser weten. “Ik hoop die in het voorjaar uit te kunnen geven. En dan kom ik natuurlijk gewoon weer terug om ook die te signeren!”

Signeersessie Daniëlle Disser

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen