Winterfair in Ouddorp Centrum op 9 en 10 december

Foto: PR Ouddorp Centrum

Sinterklaas gaat vanavond weer naar Spanje en dus is het tijd voor het volgende evenement. Voor Ouddorp is dat een heuse Winterfair in het centrum!

Terug van weggeweest, de enige echte Winterfair in Ouddorp Centrum! Het is alweer drie jaar geleden sinds de vorige editie van de Winterfair. Maar nu gaat het toch eindelijk weer gebeuren. De sfeerverlichting hangt al even en deze week worden de kerstbomen geplaatst. Het centrum verandert langzaam in de kerstsferen en daar hoort natuurlijk een geweldig evenement bij.

Winterproeverij

Op 9 december vindt tussen 17.00 en 22.00 uur de Winterproeverij plaats. Deze wordt georganiseerd door Horeca Ouddorp. Een gezellige Winterfair borrel met overheerlijke winterse hapjes en drankjes! Het rad van fortuin mag natuurlijk ook niet ontbreken, daar maak kans op prachtige prijzen. Tijdens dit alles kun je luisteren naar muziek van een live DJ. Consumptiebonnen zijn te koop op de avond zelf.

Shoppen en snertproeverij

Op 10 december kun je van 10.00 tot 16.00 uur shoppen bij de gezellige kramen in kerstsfeer, Maar je kunt natuurlijk ook terecht in de sfeervolle winkels die Ouddorp Centrum rijk is. Wie maakt de lekkerste snert van Ouddorp en omstreken? Dat wordt bepaald tijdens de snertproeverij, kom dus zeker proeven! Wil je meedoen en zelf snertkampioen worden? Dan kun je je opgeven tot en met 6 december via [email protected].

Over de dag verspreid zijn er diverse live optredens van kinderen die dansen bij Gwendolyn Dance & Entertainment en kinderen die zingen bij Amber van Opijnen. Laat je daarnaast verrassen door de Charles Dickens Goochelaar! Aan de kleintjes is ook zeker gedacht met een schaatsbaan.

Van zo’n dag in het centrum krijg je natuurlijk honger en dorst. Strijk neer in een van de gezellige horecazaken voor een warme chocolademelk met slagroom of een heerlijke lunch!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen