In november filmopnames voor filmproject ‘Gestrand’

Foto: PR Filmproject Gestrand

In november starten er filmopnames op het strand van Den Bommel. Hier worden beelden geschoten voor het filmproject ‘Gestrand’.

Het project wordt uitgevoerd door een groep van zeven acteurs en een regisseur. Zij hebben hiervoor 5000 euro ontvangen vanuit het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het fonds ondersteunt initiatieven die culturen stimuleren. ‘Gestrand’ doet dit door een groep acteurs zelfstandig een korte film te laten maken. Deze film werpt licht op psychische problemen in een individualistische samenleving.

De hoofdlocatie van de film is ons eiland, Goeree-Overflakkee. De opnames staan gepland voor november 2022. Dit gebeurt op het strandje in Den Bommel. Daar komen vier verhalen samen over liefde, verlies, wraak en eenzaamheid. Zes mensen met verschillende soorten psychische problemen proberen tevergeefs hun uitweg te vinden.

Het team

De film wordt dus gemaakt door zeven acteurs en een regisseur. De acteurs zijn Reno Seegers, Dick Keulemans, Jip Schwering, Emmy Zeetsen, Zolade Leeuw van Weenen, Tamare van der Loo en Andrea Noske. Zij komen vanuit het hele land bij elkaar voor deze film. De regisseur is de Cubaan Luis Jorge Muija Duarte. Van deze groep mensen is Andrea Noske sinds twee jaar woonachtig op ons eiland.

Het doel van de film is om mensen iets duidelijk te maken. Geef mensen die het zwaar hebben een schouder en hulp voordat het te laat is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen