Dit is de Bestseller Top 60 van week 36 in 2022

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 36 in 2022.

Er zijn deze week twee nieuwe boeken in de top 10 van de Bestseller 60 te vinden. De hoogste nieuwe binnenkomer staat op de tweede plaats. Dat is het boek ‘De Zoete Zusjes helpen de natuur’ van Hanneke de Zoete. De tweede staat op plaats 9 en die is voor het boek ‘EEN’ van Jamie Oliver.

Naast die twee nieuwe binnenkomers is er ook nog een aardige stijger in de top 10 te vinden. Dat is het boek ‘Nazimiljonairs’ van David de Jong. Zijn boek stond vorige week nog op plaats 19 in de Bestseller 60. Op die plek is hij vorige week ook binnengekomen. Verder is de top 10 redelijk hetzelfde gebleven met hier en daar een verschuiving.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  2. (-) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes helpen de natuur
  3. (2) Charlotte Labee – Overprikkeld brein
  4. (4) Arthur Japin – Wat stilte wil
  5. (19) David de Jong – Nazimiljonairs
  6. (3) Suzanne Vermeer – Koraalrif
  7. (7) Charlie Mackasy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  8. (5) Lucinda Riley – De geheimen van de kostschool
  9. (-) Jamie Oliver – EEN
  10. (8) Colleen Hoover – It ends with us

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen