Dit is de Bestseller Top 60 van week 32 in 2022

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 32 in 2022.

De lijst is weer een klein beetje gehusseld deze week. Toch is er een nieuwe binnenkomer. ‘De Cock en een dodelijk spel’ van Peter Römer komt deze week nieuw binnen. Dit boek is te vinden op de derde plek van de top 10. Het is ook meteen de enige nieuwe binnenkomer deze week. Wel is er nog een kleine stijger. Dat is het boek ‘De Camino’ van Anya Niewierra. Dat boek vind je deze week op nummer 9.

Verder is er nog een kleine stijger. Het boek ‘Kom eens gauw’ van M.J. Arlidge is de top 10 binnengekomen. Dat stond vorige week nog op plek 11, deze week is het de hekkensluiter.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (3) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  2. (2) Suzanne Vermeer – Koraalrif
  3. (-) Peter Römer – De Cock en een dodelijk spel
  4. (4) Karin Slaughter – Gewetenloos
  5. (6) Lucinda Riley – De geheimen van de kostschool
  6. (5) David Baldacci – De 6:20 man
  7. (7) Suzanne Vermeer – Roadtrip
  8. (1) Charlotte Labee – Overprikkeld brein
  9. (11) Anya Niewierra – De camino
  10. (8) Kelly Weekers – De kracht van keuze

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen