Dit is de Bestseller Top 60 van week 31 in 2022

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 31 in 2022.

Het grootste nieuws van deze week is misschien wel dat het immens populaire boek van Charles Mackesy deze week niet in de top 10 staat. Dit boek staat al ruim twee jaar in de Bestseller 60 en is sinds verschijning pas een paar keer niet in de top 10 te vinden. ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ staat deze week op plaats 12.

Maar er zijn deze week wel twee nieuwe binnenkomers in de top 10 te vinden. De eerste is te vinden op de tweede plaats. Dat is het boek ‘Koraalrif’ van Suzanne Vermeer. En de tweede nieuwe binnenkomer is ‘De 6:20 man’ van David Baldacci. Dat boek is deze week binnengekomen op plaats 5 in de lijst.

Verder is er nog een kleine stijger. Het boek ‘Kom eens gauw’ van M.J. Arlidge is de top 10 binnengekomen. Dat stond vorige week nog op plek 11, deze week is het de hekkensluiter.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Charlotte Labee – Overprikkeld brein
  2. (-) Suzanne Vermeer – Koraalrif
  3. (2) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  4. (3) Karin Slaughter – Gewetenloos
  5. (-) David Baldacci – De 6:20 man
  6. (4) Lucinda Riley – De geheimen van de kostschool
  7. (5) Suzanne Vermeer – Roadtrip
  8. (7) Kelly Weekers – De kracht van keuze
  9. (6) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes moppenboek
  10. (11) M.J. Arlidge – Kom eens gauw

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Cookieinstellingen