Dit is de Bestseller Top 60 van week 30 in 2022

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 30 in 2022.

Je zal zien dat de lijst van deze week vrijwel onveranderd is vergeleken met vorige week. Alleen de nummers 7 en 8 zijn van plaats gewisseld. Maar er is toch één nieuwe binnenkomer deze week en die is te vinden op plaats 9. Dat is het boek ‘Het zwarte boek van de uren’ van Eva Carcía Sáenz de Urturi.De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Charlotte Labee – Overprikkeld brein
  2. (2) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  3. (3) Karin Slaughter – Gewetenloos
  4. (4) Lucinda Riley – De geheimen van de kostschool
  5. (5) Suzanne Vermeer – Roadtrip
  6. (6) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes moppenboek
  7. (8) Kelly Weekers – De kracht van keuze
  8. (7) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  9. (-) Eva Carcía Sáenz de Urturi – Het zwarte boek van de uren
  10. (10) Jeff Kinney – Het leven van een loser – 16. Voltreffer

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Cookieinstellingen