Er is altijd iets te doen op Ouddorp Duin

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

Je hoeft je deze zomer niet te vervelen. Ouddorp Duin heeft weer een veelzijdig programma klaargemaakt voor jong en oud!

Zo zijn er natuurlijk de vaste activiteiten van de minigolf en de gloednieuwe pumptrack. Maar er is meer. Er is namelijk wekelijks een outdoor-programma met lasergame, boogschieten, skimboarden en korren. Bij dat laatste vang je visjes met een groot net.

Op de website van Ouddorp Duin kun je het volledige programma zien. Daar kun je ook meteen een plekje reserveren als dat nodig is.

Theater en plein

Ook bij strandtheater Houten Kaap en op het strandplein zijn diverse activiteiten. Veel is gratis, maar soms moet je een kaartje reserveren. Dit kun je doen via de website van het Strandtheater Houten Kaap. Zo is er iedere zaterdag een PleinBios, helemaal gratis. Je kunt dan een film zien in de openlucht. Op donderdag is er altijd live-muziek en een plein BBQ van Bij Marc. En op dinsdag kun je meespelen met de familiebingo.

Daarnaast zijn er ook diverse losse activiteiten. Denk aan het kleiatelier, het technieklab, goochelshows, een sportdisco, theatervoorstellingen en nog veel meer. Het volledige aanbod aan activiteiten is te vinden op de website van Houten Kaap. En reserveer dan ook meteen 16 augustus in je agenda. Dan is er een kindermuziekfestival met verschillende bands en optredens van lokale jeugd!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen