Stuk TV’s Jachtseizoen start bij Fort in Ooltgensplaat

Foto: SBS6 / Stuk TV

Elke aflevering van Jachtseizoen start bij een fort in Nederland. En nu is ook het Fort Prins Frederik in Ooltgensplaat aan de beurt!

Door Sam Fish

Het Jachtseizoen is misschien niet bij iedereen bekend. Het begon allemaal in 2016 op het YouTubekanaal van Stuk TV. Sinds 202 is dit programma echter ook op SBS6 te zien. Voor de mensen die het niet kennen een kleine uitleg. In Jachtseizoen nemen BN’ers het op tegen de mannen van Stuk TV. Hiervoor krijgen de vluchters twintig minuten voorsprong om te kunnen vluchten.

Er zitten wel wat regels verbonden aan de vlucht. Zo mogen ze nergens naar binnen behalve in openbare gebouwen. Elk vluchtvoertuig mogen ze slechts 20 minuten gebruiken. En vooraf mogen ze twee vluchtmethodes voorbereiden. Daar komt nog bij dat ze op de vlucht slaan zonder geld of telefoon. Wel hebben ze een tracker bij die elke 10 minuten hun locatie doorgeeft aan Stuk TV. In het laatste uur is dat elke 5 minuten. Maar er zit een offline button op waardoor ze 10 minuten van de radar zijn.

Ooltgensplaat

In de aflevering van zaterdagavond 9 juli zijn het geen BN’ers die het opnemen tegen Stefan, Thomas en Giel. Nee, het zijn bekende Belgen. Niemand minder dan Gert Verhulst en zijn zoon Viktor sloegen op de vlucht voor team Stuk. En dat deden ze gewoon vanaf Fort Prins Frederik in Ooltgensplaat. Want wat is nu een mooiere plek om te beginnen?

Een mooie plek is het zeker. De gemeente is al lange tijd bezig met restauratiewerkzaamheden. Maar echt handig is het niet voor de vluchters. Ze hebben namelijk geen idee hoe ze er weg komen. Die 20 minuten voorsprong zijn al bijna verspild door een verkeerde afslag. Weten ze het nog goed te maken? Je ziet het in de aflevering via Kijk.nl!

Oja, de twee teams sluiten ook nog een leuke weddenschap. De verliezer moet optreden als K3. Volledig in outfit en met karaoke-set. Wie hoop jij dat er verliest?

Stuk TV Jachtseizoen Fort Ooltgensplaat Stuk TV Jachtseizoen Fort Ooltgensplaat

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen