Zomerse avonden met PleinBios op Ouddorp Duin

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

De zon verdwijnt langzaam achter de duinen, de sterren staan aan de hemel en je zit heerlijk met een bak popcorn klaar voor de film.

Dat is hoe het Strandplein van Ouddorp Duin er deze zomer iedere zaterdagavond uit gaat zien. Om precies te zijn kun je van zaterdag 9 juli tot en met zaterdag 27 augustus genieten van films op het plein. Voor deze openluchtbioscoop hangt er een gigantisch scherm aan de gevel van Strandtheater Houten Kaap. En wat is een filmavond zonder snacks en drankjes? Precies, daar is dus ook gewoon aan gedacht!

De films starten ongeveer een half uur na zonsondergang en de toegang is gratis. Er zijn relaxte strandstoelen aanwezig, maar je kunt ook je eigen stoel meenemen. De entree kan gratis zijn door de cofinanciering van de ondernemers op Ouddorp Duin. Maar een kleine bijdrage is natuurlijk altijd welkom. Zo steun je het theater en zorg je ervoor dat er vaker leuke dingen georganiseerd kunnen worden.

Yesterday

De aftrap is op zaterdag 9 juli met de film ‘Yesterday’ over The Beatles. Singer-songwriter Jack Malik worstelt al jaren met zijn muziekcarrière. Vol goede moed sleept hij zichzelf van pub naar pub om te spelen. Daarbij wordt hij vergezeld door ‘manager’ en boezemvriendin Ellie. Als Jack voor de zoveelste keer voor een lege bar speelt, besluit hij dat het genoeg is. Maar voor hij zijn gitaar voor goed kan opbergen, gebeurt er iets bizars. Een wereldwijde stroomstoring maakt alles donker waardoor Jack wordt aangereden door een bus.

Als hij ontwaakt uit zijn coma, blijkt de hele wereld The Beatles te zijn vergeten, behalve hijzelf. Zijn vrienden zijn tot tranen geroerd als hij op een terrasje ‘Yesterday’ speelt. Want sinds wanneer schrijft hij zulke goede nummers?

Meer films

Maar er draait nog veel meer deze zomer. Check hieronder een kort overzicht:

  • 16 juli – The Grand Budapest Hotel – 22.30 uur
  • 23 juli – The Gratest Showman – 22.30 uur
  • 30 juli – Grease – 22.15 uur
  • 6 augustus – Mamma Mia, Here we go again! – 22.00 uur
  • 13 augustus – Top Gun – 22.00 uur
  • 20 augustus – Jumanji, Welcome to the jungle – 21.30 uur
  • 27 augustus – Encanto – 21.00 uur

Kijk voor meer informatie over de PleinBios op de website van Houten Kaap.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen