Een nat, maar vooral leuk, spektakel in de haven!

Foto: PR Stichting Hart van Goeree-Overflakkee

Stichting Hart van Goeree-Overflakkee (HVGO) organiseert voor zaterdag 18 juni een waterspeelmiddag in de haven van Middelharnis.

Dit organiseren ze niet alleen. Ze slaan hiervoor de handen ineen met Watersportvereniging Flacquee en Oranjevereniging Middelharnis/Sommelsdijk. Het belooft een spetterende kinderwaterspeeldag te worden rond en in de haven van Middelharnis. Er worden hiervoor dan ook diverse attracties opgesteld langs de haven. Maar ook in de haven zal er genoeg te doen zijn! Denk aan suppen, kajakken en rollen in een waterrol.

Terwijl de kinderen zich uitleven kunnen de ouders genieten op een terrasje aan de haven. Natuurlijk zijn op deze dag ook de winkels in het centrum geopend.

Kom veilig spelen

De kinderen worden tijdens deze middag natuurlijk niet aan hun lot over gelaten. Leden van de watersportvereniging zijn aanwezig om alles in de gaten te houden. En ook liggen er duikers in het water om te zorgen dat alles goed verloopt. Er wordt dus goed op de kinderen gelet tijdens het spelen.

Is dit echt iets voor jou? De waterspeelmiddag is van 11.00 tot 15.30 uur te bezoeken aan de haven van Middelharnis. De dag wordt afgesloten met een schuimparty. De entree bedraagt 3 euro per kind, ze kunnen voor dit bedrag alle activiteiten doen die er aanwezig zijn. Maar houd de sociale media van je favoriete winkel in de gaten. Sommige ondernemers uit Middelharnis geven gratis entreetickets weg!

Cookieinstellingen