Dit is de Bestseller Top 60 van week 22 in 2022

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 22 in 2022.

Het boek ‘De kracht van keuze’ van Kelly Weekers is deze week van haar troon gestoten. De afgelopen twee weken stond het boek op de eerste plaats. Deze week is het echter een plekje gezakt naar nummer twee. Het boek heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe binnenkomer. De nieuwe nummer één is nu ‘De geheimen van de kostschool’ van Lucinda Riley.

Ook de nummer drie is een nieuwe binnenkomer deze week. Dat is namelijk het boek ‘Totaal’ van Marcel van Roosmalen. Dat is ook meteen de laatste nieuwe binnenkomer in de top 10 van deze week. De rest van de lijst is vooral een husseling van vorige week.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Lucinda Riley – De geheimen van de kostschool
  2. (1) Kelly Weekers – De kracht van keuze
  3. (-) Marcel van Roosmalen – Totaal
  4. (3) Suzanne Vermeer – Roadtrip
  5. (6) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  6. (7) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  7. (10) Nicci French – De gunst
  8. (4) Roxane van Iperen – Eigen welzijn eerst
  9. (2) Lieke Hester – Het kan ook nooit normaal
  10. (8) David Baldacci – Schaduwstad

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Cookieinstellingen