Diner en Blanc op geheime locatie op het eiland

Foto: PR Ronde Tafel 118

Diner en Blanc is een feestelijke ontmoeting voor vrienden en vrienden van vrienden die samen gezellig met elkaar willen eten geheel in het wit gekleed.

Ieder jaar wordt deze ‘pop-up picknick’ op een andere – altijd bijzondere – plek gehouden. Deze locatie blijft tot het laatste moment voor de deelnemers geheim. Dit verrassingseffect draagt bij aan de magische sfeer van de avond. Ook omstanders genieten mee van dit mysterieuze evenement. Ben jij er bij zaterdag 4 juni?

Locatie elke keer een verrassing

Diner en Blanc wordt georganiseerd door serviceclub RT118 (de heren van de Ronde Tafel Goeree-Overflakkee). Eerdere edities vonden plaats in onder andere het droogdok in de haven van Stellendam. Maar ook in de tramremise van de RTM in Ouddorp, het historisch Kerkstraatje bij het Streekmuseum, op de Menheerse Werf en rond de molen van Dirksland.

Ook dit jaar heeft RT118 weer een unieke locatie gevonden om het diner te hosten, maar waar? Dat is nog geheim. De gasten ontvangen op de dag van het diner de exacte locatie. De leden van RT118 toveren deze locatie om in een pop-up restaurant. Daar kunnen de gasten genieten van een volledig verzorgd diner. Dit wordt ter plaatse bereid door een professionele kok. Zoals de naam van het diner al doet vermoeden, is de dresscode wit.

Kanshebber Wereldkampioenschap

De kosten van deelname bedragen € 90,- per persoon. De uiteindelijke opbrengst van het diner is altijd bestemd voor een goed doel. Dit jaar is het goede doel een uniek project. We hebben op ons mooie eiland een kanshebber voor het Wereld Kampioenschap Vierspannen. Een vierspan is een aanspanningswijze waarbij vier paarden twee-aan-twee voor een wagen gespannen zijn.

Het vierspanteam van Ouddorper Edwin van der Graaf gaat alles op alles zetten om in Italië een mooi resultaat neer te zetten. Dit is dus een prachtige manier om hem te steunen.

Aanmelden

Wil je deze unieke beleving meemaken? Meld je aan via de website van de Ronde Tafel 118 of via de website van Entranz.

Cookieinstellingen